Nataša Bekvalac morala da plati kaznu! Pevačicu dočekalo neprijatno iznenađenje nasred ulice
Nataša Bekvalac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznajte

Nataša Bekvalac morala da plati kaznu! Pevačicu dočekalo neprijatno iznenađenje nasred ulice

Nataša Bekvalacdoživela je pre nekoliko dana maler

Objavljeno:

Kurir paparaco uslikao je pop pevačicu na parkingu JKP "Parking servisa", gde je došla kako bi preuzela svoje vozilo koje je nepropisno parkirala u centru grada.

Nataša Bekvalac doživela je pre nekoliko dana maler, u šta se uverio i Kurirov paparaco na licu mesta.

Kako smo saznali, pop zvezda je ostala bez svog automobila, koji je odneo pauk, i to zbog nedozvoljenog parkiranja. Nataša je zbog poslovnih obaveza boravila u centru grada, a kako poslednjih dana ne zna gde udara zbog poslednjih priprema pred izlazak novog, dugoočekivanog albuma, stala je na prvo slobodno mesto, gde je parkiranje strogo zabranjeno.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir

- Nataša je išla na sastanak s poslovnim saradnicima i pošto je stalno haos s pronalaskom parking mesta u centru grada, ona je stala na jedno mesto koje je pronašla u blizini Kosovske ulice, ali na kom je zabranjeno parkiranje. Kako tim ulicama stalno prolazi "oko sokolovo" i pauk, vrlo brzo su zbog nedozvoljenog parkiranja njeno vozilo fotografisali, uklonili sa ulice i odvezli na parking "Parking servisa". Kad se vratila sa sastanka, Natašu je sačekalo neprijatno iznenađenje jer nije mogla da nađe svoj automobil tamo ga je i parkirala. Ubrzo je i sama videla da je na tom mestu stajalo upozorenje da je parkiranje zabranjeno i da vozila nosi pauk, pa joj je sve bilo jasno - kaže naš izvor i dodaje:

- Mislila je da je tu parking mesto, ali očigledno nije bilo. Odmah je pozvala sestru Tanju da dođe po nju i da je odveze do parkinga kako bi platila kaznu i preuzela svoj automobil. Iako se u početku baš iznervirala jer je bila u velikoj gužvi, posle se malo smirila i cela ta situacija joj je bila smešna. Sve u svemu, odsad će pažljivo gledati gde se parkira kako opet ne bi morala da potroši nekoliko hiljada dinara zbog svoje nepažnje - ispričao nam je sagovornik upućen u ovaj događaj koji se našao u redu iza Nataše tog baksuznog dana.

Bonus video:

01:13

Prekinuli nastup Nataše Bekvalac

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.